Belangrijke TIP  ! : Bespaar op herstellingskosten en breng zelf uw toestel  binnen in onze atelier te Gent (Mariakerke)

Telkens open op maandag en donderdag.

Prijzen herstellingen elektro huishoudtoestellen

Om de prijs van een herstelling bij u thuis te bepalen kunnen wij meestal binnen het kwartier een correcte diagnose / prijsbepaling stellen. De prijs voor het herstellen van een elektro huishoudtoestel is moeilijk op voorhand te bepalen zonder het apparaat te hebben nagezien. Deze is immers afhankelijk van heel wat factoren.

Dagelijks krijgen we telefonisch de vraag wat het zou kosten om een huishoudapparaat te herstellen. Dit is onmogelijk te bepalen zonder dat wij het toestel nazien. 

In de meeste gevallen kunnen wij wel binnen het kwartier een correcte diagnose stellen. Voor deze diagnose bij u thuis betaal je € 82,89 inclusief BTW en verplaatsingskosten.

Kies je ervoor om uw toestel zelf tot bij ons te brengen is het voor u voordeliger : je hoeft geen verplaatsingskosten te betalen. We vragen enkel een voorschot van 35€

Bovendien kunnen de meeste problemen binnen het half uur worden opgelost. Sommige complexe herstellingen kunnen echter meer tijd in beslag nemen. In dit geval zal de technieker u ter plaatse op voorhand informeren wat de totale herstellingskost zal bedragen.

Wanneer de kosten te hoog zouden oplopen en het toestel beter zou vervangen worden, kan u bij ons een nieuw toestel aankopen. In dat geval worden de diagnosekosten terugbetaald.

Laat uw huishoudtoestel dus zeker door ons nakijken. In de meeste gevallen gaat het om een klein probleem dat snel en goedkoop door ons kan opgelost worden. U geniet hierdoor nog een hele tijd van uw huishoudapparaat. Uw budget en het milieu zullen er wel bij varen!

Dringende interventie nodig?

Het atelier is open op maandag en donderdag, telkens van 9u00 tot 18u00