Waarschuwing voor nepbedrijven die zich voor Dokter Elektro voordoen

GENT, Mariakerke – Bij Dokter Elektro, uw betrouwbare partner voor de reparatie van huishoudtoestellen, hechten we groot belang aan de kwaliteit en authenticiteit van onze diensten. Het is ons ter ore gekomen dat er recentelijk malafide bedrijven zijn opgedoken die onze goede naam en reputatie proberen te misbruiken door zich voor te doen als Dokter Elektro. Deze bedrijven benaderen klanten online en aan de deur, waarbij ze onze identiteit onterecht gebruiken om vertrouwen te winnen.

Dokter Elektro, opgericht door Marc Leyre in 1998 en met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1987, staat bekend om zijn expertise in de reparatie van alle soorten huishoudapparaten. Met meer dan 12 jaar ervaring als fabriekstechnieker voor de merken Bauknecht en Whirlpool, heeft Marc Leyre, oprichter en drijvende kracht achter Dokter Elektro, de expertise opgebouwd die ons servicestation onderscheidt van anderen.

Wij willen benadrukken dat er maar één Dokter Elektro is, gevestigd aan de Wijmenstraat 18C in Mariakerke, Gent. Klanten die twijfelen aan de identiteit van iemand die beweert van Dokter Elektro te zijn, worden dringend verzocht direct contact met ons op te nemen via ons mobiele nummer 0477 633 799.

Wees waakzaam en laat u niet misleiden door deze frauduleuze praktijken. Bij Dokter Elektro zetten we ons in voor integriteit en transparantie, en we blijven toegewijd aan het bieden van ongeëvenaarde service aan al onze klanten. Uw vertrouwen is ons grootste kapitaal, en samen kunnen we zorgen dat malafide praktijken geen kans krijgen in onze gemeenschap.

Dokter Elektro – Marc Leyre: Uw erkende expert in huishoudapparaten.

Lees ook volgende artikels

  • 246 words1,2 min read
    Read More
  • 305 words1,5 min read
    Read More
  • 246 words1,3 min read
    Read More